Travelport Smartpoint

Današnji putnici zahtevniji su nego ikad. Uloga agencije je da ponudi dodatnu vrednost u raznolikosti usluga i vrhunskom servisu koju klijenti i očekuju. Osnovno rešenje Travelporta predstavlja upravo GDS Galileo kroz aplikaciju Travelport Smartpoint.

 

Travelport Smartpoint redefiniše način prodaje, ide u korak sa modernim tehnologijama predvodeći inovacije u turističkom poslovanju. Rad kroz Travelport Smartpoint agente povezuje s avio kompanijama dajući im mogućnost pretrage i prodaje avio karata. Omogućava da agent bude u toku sa najrazličitijim ponudama, dostupnim u realnom vremenu, za više od 400 vodećih avio kompanija kako tradicionalnim tako i nisko budžetnim. Agenti mogu staviti klijentima do znanja koliko su im važni tako što će im ponuditi dodatne usluge rezervisanja hotela i najma vozila. Samim tim će povećati prihod agenciji, sa više od 650000 hotela i 35000 lokacija za najam vozila koji se nalaze u okviru Travelport Smartpointa, i biti sigurni da su ponudili najbolje svom zahtevnom klijentu. Pored toga aplikacija dozvoljava kontrolu procesa rezervacije uz upotrebu miša i interaktivnog kalendara gde je potrebno uneti samo kodove gradova kako bi rezervacija avio karte, hotela, najma vozila ili kombinacije ovih usluga, bila završena od 15-72% brže nego bez aplikacije. Ugrađene funkcije za bolje performanse i lep dizajn učiniće rad turističkim agencijama efikasnijim i lakšim.

Otkrijte kako Travelport Smartpoint redefiniše prodajno iskustvo

Odlikuje ga moderan i jednostavan dizajn, prijateljsko i intuitivno radno okruženje, mnoštvo korisnih alata i jednostavnijih rezervacionih procesa kojima možete pristupiti sa jednog mesta.

Otkrijte kako vam Travelport Smartpoint olakšava radni dan.

https://www.travelport.com/solutions/travelport-smartpoint

Prodajte više Avio sadržaja - češće

Sa Travelport Smartpointom ste, u realnom vremenu, u toku sa najširim izborom sadržaja preko 400 vodećih svetskih avio prevoznika i low-cost kompanija. I sve to u okviru jednog radnog okruženja.

Izdajte više hotelskih soba i automobila

Sa preko 650.000 jedinstvenih hotelskih ponuda i 35.000 lokacija za iznajmljivanje automobila koje su dostupne iz Travelport Smartpoint radnog okruženja, možete biti sigurni da nudite prave opcije za potrebe vaših klijenata.

Pomozite vašoj turističkoj agenciji da radi efektivnije

Travelport Smartpoint će transformisati način na koji maksimizirate prihode, povećaće produktivnost i poboljšati iskustvo korisnika.

Go to top