Travelport Leisure

Kompletirajte svoju ponudu uz pomoć proizvoda Galileo Leisure koji Vam omogućava rezervisanje hotela, apartmana i vila, rent-a-car-a, sightseeing tura, transfera, grupa i vodiča. Upoznajte se sa ponudom Galileo Leisure

 

Ponuda, izbor, provizija

 

Savršena kombinacija raznovrsnih ponuda za putovanje i odmor uz dobijanje provizije

Sve što vam je potrebno nalazi se na jednom portalu.

Uz Travelport Leisure ne morate više pretraživati nekoliko sajtova da biste vašim klijentima dali odličnu ponudu. Travelport Leisure Vam donosi pregršt sadržaja za putovanja i odmor, sve na jednom mestu i to potpuno besplatno. Lak je za korišćenje i donosi zaradu zahvaljujući provizijama od naših partnera. Ovaj jedinstveni portal nudi:

 

Posebno ugovorenu i raznovrsnu ponudu odovarajućih dobavljača kao što su Kuoni ConnectTM, HotelClubTM by Orbitz, HostelworldTM i Cars by TUITM.

Kontinuirani pristup vrednom sadržaju koji već nudimo posredstvom naše sestrinske kompanije GTATM /OctopusTravel.com® – hoteli, apartmani, razgledanja, transferi i više.

Pristup GTA interaktivnim mapama gradova i korisne turističke informacije kao što su vremenske prognoze, novosti, informacije o vizama i vodiči.

 

Ponudite klijentima još veći izbor

Proširite ponudu  za putovanja i odmor pristupom velikom broju sadržaja koji nisu dostupni u GDS - od velikih nezavisnih hotela do noćenja sa doručkom.

Prevaziđite očekivanja klijenata nuđenjem kompletnih itinerera koji uključuju transfere, hotele, najam vozila, posete turističkim atrakcijama, ekskurzije i razgledanja,  rezervisanih preko portala čije korišćenje je vrlo jednostavno.

Ponudite odlične cene zahvaljujući specijalo ugovorenim tarifama s popustom koje su vam dostupne kroz naš potpuno besplatni portal.

Zaradite svoju proviziju radeći s našim partnerima.

Uštedite vreme tako što više nećete morati da idete od sajta do sajta kako biste napravili rezervaciju. Za to vam nije potrebna ni dodatna obuka niti bilo koja posebna instalacija softvera.

 

Prijavite se u sistem i počnite da dobijate svoju zasluženu proviziju od naših partnera.

 

Pronađite sjajan sadržaj za putovanje i odmor – BRZO.

Sve što tražite udaljeno je samo klik odavde – na jedinstvenom portalu

 

Uz pomoć neprevaziđene globalne pokrivenosti tržišta i jakih partnerskih veza sa dobavljačima usluga, uspeli smo da sklopimo poslove širom sveta kako bismo vam obezbedili dobre cene, dostupnost i informacije. Partneri s kojima sarađujemo su:

  • HotelClub by Orbitz– 57,000 hotela u 134 zemlje –nudi vam širok asortiman smeštajnih kapaciteta po odličnim cenama
  • Kuoni Connect – 15,000 hotela na više od 1800 destinacija. Jedinstvena ponuda boutique/design, međunarodnih hotela i resortova. Deo ponude su i transferi do i od destinacije, obilasci, paketi usluga, concierge servisi i ture uz pratnju vodiča
  • GTA (Travelcube) – 35,000 hotela i 135,000 usluga na destinacijama u više od 130 zemalja širom sveta,  dogovorenih sa preko 30,000 dobavljača. Razgledanja, privatni i deljeni transferi, TripAdvisor članci. 
  • Hostelworld.com – 24,000 smeštajnih kapaciteta u 186 zemalja. Hosteli, B&B, apartmani, gostinske kuće, kamp mesta, budget hoteli. 7,000 destinacija širom sveta.
  • Cars by TUI – Ima vodeću ulogu u objedinjavanju preko 120 partnera za najam vozila širom sveta; 9 miliona vozila u 174 zemlje, uključujući međunarodne dobavljače: Hertz, Avis, Europcar, and Sixt.

 

Travelport neprekidno širi svoju mrežu partnera i sadržaja kako biste vi svojim klijentima mogli da obezbedite najbolje ponude i konkurentne cene. U budućnosti možete očekivati i železnički prevoz, vile, paket-aranžmane i sadržaje jedinstvene za naše tržište.

 

Više o Travelport Leisure

Travelport Leisure je portal koji turističkim agencijama omogućava pregled i knjiženje (bukiranje) različitih turističkih usluga uključujući hotele, vile i apartmane, ture i ekskurzije, najam vozila i transfere od različitih dobavljača. To je novi portal koji će u potpunosti zameniti stariju verziju Galileo Leisure.

Portal je prilagođen lokalnom tržištu, tako da sadržaj ne mora biti isti u svakoj zemlji. Bez obzira na to sve verzije portala nude:

GTA Retail Booking Site (RBS) / OctopusTravel RBS Content - Hoteli, Apartmani i Vile, Transferi, Razgledanja grada i grupe

  • Kuoni Connect content – za početak hoteli; usluge na destinaciji uskoro
  • Hostelworld content – Budget hoteli, B&B, gostinske kuće, hosteli.
  • Cars by TUI
  • Hotelclub by Orbitz
  • Informacije o destinacijama

 

Prijava na sistem

Travelport Leisure se nalazi na adresi URL: www.travelportleisure.com. Nakon odabira zemlje agencija ima pristup sadržaju namenjenom lokalnom tržištu.

Ne postoji jedinstveni upis za Travelport Leisure već agenti moraju otvoriti naloge kod svakog dobavljača turističkih usluga zasebno. 

Ukoliko je agent već imao korisničko ime i lozinku na portalu Galileo Leisure, može da nastavi da koristi system, odmah kod GTA (Travelcube). Za ostale dobavljače mora se posebno registrovati.

HotelClub by Orbitz i Hostelworld imaju automatske procesore registracije tako da agent može da počne sa korišćenjem usluga čim dobije povratni e-mail nakon popunjenog zahteva za registraciju.

Potvrda registracije kod Cars by TUI se dobija u okviru 24 časa,  dok za Kuoni Connecta u okviru 24-48 sati i agentu dodeljuje upisni kod. Od trenutka dobijanja upisnog koda agent može momentalno vršiti knjiženje i rezervacije.

Travelport Leisure portal mogu koristiti sve agencije koje imaju GDS Galileo ili IATA code. 

 

www.travelportleisure.com

 

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top