RoomMaster

Tražite pravi hotel za svog klijenta?

Room Master je Galileov hotelski rezervacioni sistem, koji agentima omogućava lak pristup u preko 67000 hotela širom sveta, na 265kodova lanaca hotela, predstavljajući preko 400brendova hotela.

 

RoomMaster

Priznat kao najmoćniji look& book hotel tools u turizmu, Room Master vam obezbedjuje mogućnost da brzo pronadjete i prodate hotel koji najviše odgovara potrebama putnika, nudeći brzu realizaciju i odgovarajuće cene.

Hotel Images

Prošle godine Galileo je lansirao nov proizvod i uslugu svojim Galileo korisnicima u svetu. Radi se o internet URL koji povezuje agente s našom bazom fotografija hotela. Na ovom mestu mi čuvamo fotografije preko 57.000 hotela, koje mogu pomoći našim agentima da lakše prodaju hotelski smeštaj svojim klijentima. Galileo Images nije poseban program i sve što Vam treba da biste ga koristili je internet.

Za korišćenje, otvorite vaš Web pretraživač i navedite sledeću adresu: http://support.galileo.com/hotelimages i unesite broj hotela. Ovo vas vodi direktno na stranicu s fotografijama navedenog hotela u boji!

Dodali smo i funkciju Hotel Images dugme, koje agent može učitati u svoj Galileo desktop toolbar, nakon čega se otvara mogućnost odlaska na fotografije hotela samo jednim klikom.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top