O nama

GALILEO ADRIATIC

 GALILEO ADRIATIC otvorio je kancelariju u Beogradu 1 .septembra 2006.

GALILEO ADRIATIC predstavnik je kompanije Travelport za tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije, a od decembra 2015. i Hrvatske i Slovenije. Pored distribucije tehnoloških rešenja namenjenih turističkim agencijama, Galileo Adriatic obezbeđuje usluge stručnog korisničkog servisa, sveobuhvatno školovanje iz oblasti tehnologije u turizmu i avio saobraćaja, marketinšku i ugovornu podršku.

Zaposleni u GALILEO ADRIATIC -u sa zadovoljstvom će izaći u susret potrebama svakog agenta, bilo putem telefona ili u svojoj kancelariji, a takođe, ukoliko je potrebno, i posetom agenciji. 

Budimo stalno u kontaktu i pratite najnovije vesti iz sveta turizma.

 

O Travelportu

Travelport je vodeća svetska platforma za prodaju turističkih usluga koja obezbeđuje distribuciju turističkih sadržaja, tehnologiju, usluge platnog prometa i druga rešenja namenjena svetskoj turističkoj industriji. Travelport posluje u preko 170 zemalja, ima više od 3500 zaposlenih, a u 2014 beleži prihod od 2,1 milijarde USD. 

Travelport kao globalna platforma spaja dobavljače turističkih usluga sa klijentima preko svog B2B „travel marketplace-a“. Travelport je iskoristio svoju stručnost iz oblasti turizma kako bi dizajnirao revolucionarno B2B rešenje za efikasno i bezbedno vršenje platnog prometa „e-Nett“, namenjeno posrednicima između činilaca turističke industrije. 

Travelport svojom tehnologijom obezbeđuje vrhunske IT usluge avio kompanijama u oblastima pretrage raspoloživih mesta, kreiranja rezervacija, štampanja karata, kontrole polazaka, omogućavajući im veći fokus na proces poslovanja uz značajno umanjenje troškova. 

Sedište Travelporta je u mestu Langley u Velikoj Britaniji. Kompanija se nalazi na Njujorškoj berzi (NYSE) i trguje pod simbolom „TVPT“. 

Više na www.travelport.com

 

Travelport Galileo GDS

Travelport Galileo GDS ima vodeću ulogu u globalnoj tehnologiji još od 1971.

Njegova osnovna delatnost je obezbeđivanje elektronske globalne distribucije usluga u sektoru turizma pomoću kompjuterizovanog rezervacionog sistema, vodećih proizvoda i inovativnih internet rešenja.

Galileo je distributer dodatnih turističkih sadržaja mnogobrojnih dobavljača neposredno na desktop korisnika, kao i e-ticketinga i proizvoda za knjiženje za avio kompanije i turističke agencije.

 

Širom sveta Galileo spaja:

 

  • 52 000 turističkih agencija 
  • 425 avio kompanija 
  • 23 rent-a-car kompanija 
  • 68 000 hotela 
  • veliku grupu tour operatora i linija krstarenja

Galileo kao član Travelport porodice koja spaja više od 20 brendova, obezbeđuje širi spektar proizvoda i više turističkih komponenata svojim korisnicima. 

 

Više o kompaniji Travelport

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top